fbpx

A szüntelen káoszt, konfliktust, zűrzavart, harcokat és összecsapásokat világszerte tervezik, rendkívül céltudatos Ahrimán tervezéssel

2021 március 22
1708 megtekintés    
 • Ahrimán = Triviálisan kifejezve a jó Dünamiszok az embereket felfelé húzzák, de ha így lenne, abban nem lenne kihívás, ez automatikus volna. Áhrimán ezért az ellenkező irányba húz, így van alternatíva, az ember választhat Isten és sátán közt. (szerk)

  Ahrimán kísértéseitől az ember csak erősebb és nemesebb lesz, már ha ellent tud neki állni.

  Ki tagadná, hogy valóban szörnyű gonoszt engedtek az egész világra?

  2020-ban a három páratlan kataklizma pusztított a bolygón, mint egyetlen más évben sem a modern történelem folyamán.

  A NAGY ÁTVERÉSJÁRVÁNY,  A NAGY VISSZAÁLLÍTÁS és  A NAGY LOPÁS.

  A kezdetektől fogva magától értetődő volt, hogy ezeket a rendkívül szervezett, ember által előidézett katasztrófákat gondosan megtervezték és kivitelezték hideg és számító pontossággal.

  Számos  plandémiás mélykutató  feltételezte, hogy az emberiség szándékos tömeges népirtása mögött egy elsöprő AI-entitás áll, amelyet Autonomous Superintelligence néven ismerünk. 

  Lásd:  Üdvözöljük a COVID-19 AI szimulációban! AI-barátai hozták neked a DARPA-át

  A kritikus pont az, hogy bárki is legyen ezeknek a hatalmas globális bűnszövetkezeteknek a mozgatórugója, az nyilvánvalóan teljes parancsnokságot és ellenőrzést gyakorol a nemzetek egész világközössége felett.

  Más szavakkal, a  NAGY ÁTVERÉSJÁRVÁNY,  A NAGY VISSZAÁLLÍTÁS és  A NAGY LOPÁS - mivel rendkívül vakmerő, szemtelen és kétségbeesett, mivel mindegyikük volt és van, a számtalan társ-összeesküvő csak akkor vállalta volna őket, ha teljes mértékben erősen rejtett hatalom támogatja, amely [ideiglenesen] ellenőrzi az emberi faj sorsát.

  És most eljutottunk az egymillió dolláros kérdésig!

  Ki vagy mi a legfontosabb mozgatója a nemzetek és társadalmak szabadon zuhanó összeomlásának mindenütt?

  Nyilvánvaló, hogy ez a teljesen démoni erő nem emberi; 

  nyilvánvalóan ez egy bolygón kívüli entitás,

  amely távolról irányítja sok csatlósát,

  akik teljesen alárendeltek a mezítelen sátáni programnak.

  A gonosz entitások ősidők óta léteznek a világon. Néhányuk EBE-ként - földönkívüli biológiai entitásokként - él a létezés más területein vagy síkjaiban.

  A sötétség erőinek egyik ilyen vezetőjét a nagy osztrák filozófus, társadalomreformátor, ezoterikus, tisztánlátó Rudolph Steiner azonosította. Steiner élete során hosszan és keményen szemlélte a gonosz természetét a világban. Rendkívül felvilágosult munkája miatt gyakran szembesült egy domináns gonosz entitás nyers erejével és befolyásával, akit Ahrimannak hívtak, más néven Lucifernek.


  AHRIMAN : Minden gonosz gyökere a Föld bolygón


  Az előző ismertetést mindenkinek el kell olvasni, aki helyesen akarja megérteni mind a rosszindulatú entitást, mind annak MO-ját, amely a bioszféra folyamatos pusztulása  és az emberiség tömeges meggyilkolása mögött áll  .

  Miután ez a létfontosságú ismeret egy ördögi elsődleges mozgató létezéséről, aki a világhatalmi szerkezet-piramis csúcsának csúcsán ül, sokkal könnyebb megérteni, hogyan lehet egész nemzeteket indok nélkül lezárni vagy  halálos Covid-injekciókat beadni  halálosságuk tudományos bizonyítéka ellenére.

   

  Globális ellenőrzési mátrix

  A Föld valódi hatalmi szerkezete túlságosan el van rejtve ahhoz, hogy megfelelően körülhatárolja ezt. Az összeesküvés-realisták által évtizedek óta bemutatott nyílt hatalmi struktúra azonban egyértelműen tükrözi a Globális Ellenőrző Mátrix  (GCM) titkos felépítését.

  Az Amerikai Egyesült Államok vagy a Fortune 1000 társaságok tökéletes kiindulópontot jelentenek annak kiaknázásához, ahogyan sok vállalat és más prominens szervezet felvonul LOCKSTEP-ben a GCM tetejéről leadott megrendelésekkel.

  Ahrimannek csupán annyit kell tennie, hogy stratégiai helyzetbe hozza a hűséges zsoldosokat minden olyan társaságban, akikre számít az aljas New World Order végrehajtásában. Akár ezt a rendkívül kompromittált embert helyezik a vállalat vezérigazgatójává, ügyvezető igazgatójává vagy pénzügyi igazgatójává, ha szilárd helyzetben vannak, akkor VAS ÖKÖLLEL uralkodhatnak, mintha maga Ahriman lenne.

  Így például mindaddig, amíg az Amazon.com vezérigazgatóját, elnökét vagy vezérét, vagy mindhárom ilyen pozíciót Ahriman buzgóságok foglalják el, az egész vállalati szervezet könnyen irányítható az NWO globalista menetrendjének végrehajtása érdekében.

  Más szavakkal, az Amazon 1 298 000 alkalmazottjának 2020 decemberéig zökkenőmentesen kell vonulnia a washingtoni seattle-i székhelyről kiadott vállalati tisztviselők diktátumával. Bármely munkavállaló elmulasztása mindig azonnali elbocsátás, kényszernyugdíjazás, valódi vagy hamis bűncselekmény miatt hamis büntetőeljárás vagy sokkal rosszabb esettel jelentkezik.

  Ilyen egyszerű, igen? Egy teljes vállalatot, kormányzati szervet vagy civil szervezetet fentről lefelé lehet teljes mértékben irányítani ezen totalitárius módon.


  A kormány-vállalati komplexum teljes irányítást gyakorol az USA felett


  Természetesen a Fortune 5000 gyakorlatilag valamennyi vállalata között számos különféle igazgatóság működik, különösen a  Katonai-Ipari Komplexumon belül . Ez a valóság még könnyebbé teszi az egész Amerikai Egyesült Államok irányítását.  A CIA néven is ismert Társaság elsődleges felelőssége, hogy valamennyi vállalati egységet kordában tartsa és a zene ugyanazon oldalán 24/7.

  A legnagyobb közösségi média-  társaságok közötti lenyűgöző koordináció  szemlélteti az irányítás csodálatos mértékét, amelyet azok gyakorolnak, akik valóban  a függöny árnyékból irányítják a  Big Tech- t. Jeff Bezos, Tim Cook, Larry Page, Sergey Brin, Mark Zuckerberg, Jack Dorsey, Susan Wojcicki, Sundar Pichai, Satya Nadella, Eric Schmidt, Elon Musk, Peter Thiel stb.

  Ne felejtsük el a mekkai Vatikán, a Szanhedrin és a Kalifátus több évszázados erőközpontjait. Hiszen világszerte híveinek milliárdjai vallási életét és szellemi törekvéseit irányítják, és sok szempontból átvehetik őket Ahriman törvénytelen munkájának elvégzésére is.


  FŐBB PONTOK:  A  Központi Banki Kartell  és a  Nemzetközi Banki Bűnözés Szindikátus  csak finanszírozó és finanszírozó szervezetek, amelyek felelősek annyi veszélyes erőfeszítés és pusztító projekt pénzügyi támogatásáért az egész világon. Ez azt jelenti, hogy Rothschildok és Rockefellerek, Morgans és Mellons, Gianninis és Schiffek viszonylag alacsonyan voltak a totemoszlopon. Soros pedig csak egy kétbites pénztáros.


  Titkos társaságok

  Aztán ott van a számtalan titkos társaság, amelyek ősidők óta léteznek, legtöbbjüket a sötét oldal hozta létre.

  Kiemelkedő fontosságú annak tudatában, hogy sok titkos társaságot jó erők hoztak létre, de végül rossz szándékú ellenségeik vették át őket.

  A lényeg itt az, hogy a mai titkos társaságok túlnyomó többsége lázasan dolgozik a sötét oldalon.

  Legyen szó a 300 fős bizottságról, a Bilderbergiekről vagy a szabadkőműves páholyok ezreinek egyikéről, akik szétszóródnak a bolygón, mindannyian Ahrimanra figyelnek.

  Hasonlóképpen, a Nyilvános Kapcsolatok Tanácsának vagy a Nemzetközi Ügyek Királyi Intézetének, a londoni Chatham-háznak vagy a Yale-i Koponya és Csontok-nak, a Jézus vagy Opus Dei Társaságnak, a Máltai Lovagrendnek vagy a Columbus Lovagrendjének egyaránt sötét lelkek dominálnak egyetlen küldetése Ahriman NWO globalista céljainak szolgálata.

  Számos sokkal titkoltabb társaság is létezik, amelyek lopakodó tagjai beszivárogtak a Föld minden hatalmas szervezetébe. Ordo Templi Orientis és a Makkabeusok Lovagjai, a Bohém Klub és A Fekete Kéz, a Római Tanács és a 30 fős Tanács csak néhány, amelyek örökre rendkívül negatív módon befolyásolják a férfiak ügyeit.

  Végül vannak az Ahriman-fanatikusok legféltettebb csoportjai, akiket gyermekkortól kezdve arra tanítanak, hogy hajtsák végre a világ legundorítóbb programjait. Ide tartoznak többek között az  Illuminátusok Családjai , a  Fekete Nemesség , a  Kazár Maffia , a  Brit Korona , a Bajor  Thule Társaság . Ezeket a rendkívül baljós, rosszindulatú és gyilkos szervezeteket évszázadok óta közvetlenül alkalmazza Ahriman.


  FONTOS PONT:  Vannak más, rendkívül titkos társaságok, amelyek évezredek óta az Ahriman rendjeihez vonulnak a jelenlegi 5125 éves kor kezdete óta. Ezek többségét még csak azért sem nevezték meg, mert tagjaik annyira rejtve vannak és titokban mozognak.


  Következtetés

  Tekintettel a Globális Ellenőrzési Mátrixra  és az  Árnyék Kormányra vonatkozó ilyen éles valóságra, a  NAGY VISSZAÁLLÍTÁS  vagy a  NAGY SCAMDEMIA elengedése  egyszerű, mint a faék.

  Ahriman azonban egy gonosz entitás, amelyet folyamatosan elvakít az intenzív arrogancia és a mély tudatlanság. Ennélfogva SOK rossz döntést hoz, majd megpróbál minden egyes rendetlenséget erőszakkal vagy pusztán elárasztva megtisztítani, amit igény szerint megtehet.

  Ezért az egész világ soha nem látott rendetlenséggé (és hamisítatlan katasztrófaövezetté) vált, valóban epikus méretűvé. Az emberiség történelmének ez a sarkalatos pontja valóban nagyon ritka inflexiós pontot jelent. Amint ez a civilizáció sarkon fordul a fény felé, és elutasítja az ereszkedő sötétséget körülötte, akkor a továbbjutás egyértelművé válik.

  Először azonban ennek a kék gömbnek minden lakójának a következőképpen kell felfognia az átható jelenlegi valóságot Ahriman aljas működése miatt:  Ahriman: A lélek okkult megsemmisítése .


  KULCSPONT:  A már elfogott vagy a túszul ejtett (pl. Okostelefonjuk által) kiszolgáltatott lelkek számára a döntő pontig az összes internetes technológiával való interakciót megfelelő módon kell végrehajtani; különben negatív módon fog történni. Ez Ahriman elsődleges módja az emberi lélek megsemmisítésére. Ezért az internetes pornográfia ma a legnézettebb tartalom a  világhálón. Gondoljon bele, ha a cipő ráillik.


  Végül, aminek mindannyian tanúi vagyunk és / vagy átéljük, az a végső háború végső csatája a fényerők és a sötétség erői között az emberiség ezen fajának érdekében.

  Nézz körül, és nézd meg a kulturális marxizmus nyers erejét és kísérteties terjedését világszerte. Úgy gondolják, hogy az egész bolygó civilizáció teljes körű kulturális forradalom vörös-kínai stílusú.

  A társadalom ezt a szándékos összeomlását utólagos sietséggel kell letartóztatni, mielőtt együttesen átmennénk a visszatérés nélküli közmondáson. Minél többen megértik a következő esszét, annál gyorsabban tudjuk egységesíteni és visszafordítani a folyamot MIELŐTT TÚL KÉSŐ LENNE!


  Az emberek és a gép közötti szellemi csata


  ZÁRÓ PONT : Az Ahriman csak egy név, amelyet sokan a történelem során  átadtak a  Nagy Enchiladának, amely felügyeli a bolygót irányító nagy poobák találkozóit. Ahriman más néven a Sötétség Hercege, Sátán, Lucifer, az Antikrisztus, a Szörnyeteg,  a Hazugság Atyja , Mefisztofelész, A Sötétség Angyala, Pokol Királya, Belzebub stb.

  A kozmikus konvergencia kutatócsoport

  Szerkesztő megjegyzése

  Semmi sem történik a földi szférában az ügynökség egyetemes törvényein és a hierarchiák kozmikus paradigmáján kívül. Ahogy egy kormánynak van elnöke vagy miniszterelnöke, kongresszusa vagy parlamentje, legfelsőbb bírósága, ugyanúgy léteznek szervezeti struktúrák és hierarchiák mind a mennyei, mind az pokoli területeken. Az utolsó „Konfliktuskor” alatt a Föld alapvetően egyfajta börtönbolygóvá válik, ahol minden lakónak karmát okoznak, különös tekintettel a nagyon nehéz megpróbáltatásokra, amelyeket nagy fájdalom és szenvedés jellemez. A démoniakális ügynökök, akik biztosítják, hogy átéljük ezeket a nehézségeket, mind a sötét oldalért dolgoznak. Ahogy Isten irányítja a fényt, Ahriman vagy Sátán uralja a sötétség erőit. Hasonlóképpen, a felsőbb szintű Ahriman és az alatta levő ördögök sokasága között számos ügynökségi szint létezik.

  Ajánlott olvasmány

  A hamis "NAGY VISSZAÁLLÍTÁS" és a civilizáció vége, amint tudjuk

  Egyedi látogatók

  MaMa86
  TegnapTegnap646
  E-hétenE-héten2453

  Névnap

  2022. máj. 20. péntek
  Bernát, Felícia

  Holnap
  Konstantin
  napja lesz.
  Fel

  Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
  GDPR letöltés | GDPR rendelet