Ha szükséged van webáruház, céges weblap, egyedi, magán weboldal, ingatlan vagy hírportál vagy hirdető honlap elkészítésére, ne késlekedjen megkeresni!
Nálam a legjobb minőséget kapod a legjobb árért.

Hogyan is készül egy weboldal?

Az esetek többségében előre elkészített sablonokat használunk. Ezek a websablonok tökéletesen kidolgozott weboldalak, amelyeket grafikusok, dizájnerek, és programozók készítenek el. Egy ilyen weblap belekerülhet több ezer dollárba/euróba, de mivel ezt eladják több száz vagy ezer felhasználónak, így csak töredékét kell kifizetni érte. Kb 30-150 $/€.

Egy új weboldal esetén először ki kell választani egy, a megrendelőnek tetsző színvilágú, és elrendezésű kész sablont, ami strukturálisan megfelel az igényeinek. Tudni kell ezekről a sablonokról, hogy mindet valamilyen célirányosan tervezték, valamilyen iparágat, tevékenységet megcélozva. Amikor érkezik egy megkeresés, olyan típusú sablonokat kínálok, ami megfelel a megrendelő tevékenységének és elvárásainak. Ezek a sablonok a demó változatban bemutatnak minden lehetőséget, amit tud a weboldal. Ezekből nyilván csak pár dolog marad, amire szükség van. Első dolog, hogy kialakítsuk a megfelelő struktúrát, menürendszert.Hirdetés adatai

 • Jelleg:
  Kínál
 • Hirdető:
  Cég
 • Telefon:
  06705340010
 • Jellemzők:
  Kifogástalan

Üzenetküldés

Honlap
Cégnév: Ypoweb

Azonosító szám #89169
Megtekinés: 233
Feladva: 2022.10.20
alex hirdetései

Egyéb infó

Hasonló hirdetések