fbpx

COVID-19 lezárások a „Great Reset” funkcióval zárolva

2020 október 25
631 megtekintés    
 • A COVID-19 lezárások a „Great Reset” funkcióval zárolva

  By Dr. Mathew Maavak malajziai szakértője kockázati előrelátás és a kormányzás.

  Kinek profitálnak a bezárások, amelyek destabilizálják társadalmunk minden aspektusát? Ne keresse tovább a kialakulóban lévő globális oligarchiáknak.

  2019 októberében az esemény 201 nevű pandémiás szimulációs gyakorlat - a Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központ, a Világgazdasági Fórum és a Bill és Melinda Gates Alapítvány közötti együttműködés során - arra a következtetésre jutott, hogy egy hipotetikus új koronavírus legalább 65 millió ember halálát okozhatja. a járvány kitörésétől számított 18 hónapon belül.

  Amikor két hónappal később véletlenül előkerült Wuhanból a Covid-19, a tudósok hasonló riasztó előrejelzések készítéséhez siettek különféle megkérdőjelezhető tudományos modellek felhasználásával. A kutatók a londoni Imperial College például megközelítette a halál autópályadíjak 500.000 az Egyesült Királyságban és kétmillió az USA-ban ez év októberében. 

  Noha a tudományos modellek valószínûleg esendõek, mégis nehezen lehetne igazolni az ellentmondások, ellentmondások és szándékos amnézia végtelen sorát a világméretű járvány narratívájában. A tömegesen közvetített hisztéria tudománya volt? Sok aggasztó kérdés van még megválaszolatlanul. 

  Talán azzal, amivel valóban foglalkozunk, a tömeges koronapszichózis esete, ahogy Alekszandr Lukasenko belorusz elnök találóan nevezte. Kinek profitálnak a globális lezárások, amelyek destabilizálják társadalmunk minden aspektusát? A következő négy „nagyszerű” áramerősség adhat nyomot.

  A nagy elterelés

  Amint ez a szerző több mint egy évtizede figyelmeztetett, a világ a kockázati túlterhelések, a társadalmi-gazdasági összeomlások és a második nagy depresszió összefolyását bámulja. Az uralkodó osztályok számára a Covid-19 véletlenül eltereli a közvélemény figyelmét a gazdasági rossz gazdálkodás és a vagyonfrakció évtizedeinek katasztrofális következményeitől. A Big Tech és a Big Media konszolidációja egy olyan orwelli világot hozott létre, ahol a kollektív hisztéria a lókuszokat átmozgatja az Oroszországhoz hasonló bogeymenekről azokra, akik nem értenek egyet a pandémiás narratívával.

  Beléptünk egy „új normálisba”, ahol az észak-koreai Phenjan nagyobb ambuláns szabadságot biztosít, mint az ausztráliai Melbourne . Míg a válogatott radikálisok által elkövetett garázdaságok és tömeges tüntetések szabad átengedést kapnak - még a nyugati vezetők is ösztönzik -, a bezárásokat megkérdőjelező Facebook-bejegyzések felforgatónak minősülnek. Ez egy olyan világ, ahol az ausztrál Blueshirts megveri a nőket , megtépáz a terhes nőt a saját otthonában, és farkasfalka rendészeti tevékenységet végez egy idõs hölgy ellen egy parkban. Mégis, az ausztrál Victoria állam premierjét továbbra sem zavarja Kim Jong Dan hízelgő monikere .

  A korona-totalitarizmus nem meglepő módon leginkább az angoszférában és annak függőségeiben kifejezett. Végül is ezek a nemzetek példátlan méretű társadalmi-gazdasági csődöket bámulnak társaikkal szemben. Még saját kormányaikat is szisztematikusan aláássák belülről. Az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma, amelyet a szeptember 11-e után hoztak létre a terrorizmus leküzdése érdekében, most 10 millió dollár támogatást nyújt olyan szervezeteknek, amelyek állítólag a „szélsőjobboldali szélsőségesség és a fehér felsőbbrendűség” ellen küzdenek . Ez tovább radikalizálja azokat a baloldali malont, akik a társadalmi igazságosság jegyében lerombolják az Egyesült Államok városait és gazdaságait. Ennek az őrületes politikának azonban furcsa indoka van, amint azt a következő szakasz szemlélteti.

  A nagy vagyonátadás

  Amíg a cirkusz folytatódik, a kenyér elvékonyodik, kivéve a felső 0,001% -ot . A csőd helyett - amint azt a legújabb tendenciák jelzik - a Szilícium-völgy és a kapcsolt monopóliumok rekord nyereséget produkálnak, a közösségi média rekordcenzúrája mellett. Az amerikai milliárdosok csak a lezárás első két hónapjában 434 milliárd dollárt kerestek rajta. Minél több a lezárás, annál nagyobb vagyon gyarapodott a techno-elit számára. Mivel karácsonykor magánszemélyek és kisvállalkozások tízmilliói kerülnek csődbe, a távoli munka forradalma több milliárd dolláros nyereményt ajándékoz meg Jeff Bezos (Amazon) és Mark Zuckerberg (Facebook) kedvelőinek. A világjárvány kezdete óta többek között az Azure (Microsoft) és az AWS (Amazon) felhő-ökoszisztémák 50 százalékkal bővültek.

  Az ilyen elszabadult vagyonfrakcionálással szemben a Big Tech panoptikus érintkezéskövető eszközeit egyre inkább alkalmazzák a nyugtalan populációk nyugtatására. És természetesen, hogy megakadályozzák a Covid-19 második, harmadik vagy n-edik hullámát kollektív javunkra!

  Időközben a Big Banks, a Big Pharma, a Big Tech és más monopóliumok pazar jegybanki mentőcsomagokat vagy „ösztönző csomagokat” kapnak, hogy felzabálják a küzdő kisebb vállalkozásokat. A Covid-19 olyan ajándék, amely soha nem hagyja abba az ajándékozást néhány kiválasztottnak. De hogyan fogja a techno-oligarchia fenntartani a társadalmi hitelességet és az ellenőrzést egy elszegényedett és zűrzavaros világban?

  A Nagy Filantrópia

  (jótékonykodó emberszeretet, emberbaráti érzés, jótékonykodás; a polgári társadalomban a társadalmi ellentétek okozta nyomor megszüntetésére képtelen, csupán az egyes emberen segíteni igyekvő törekvés)

  Az oligarchikus filantrópia a VUCA (volatilitás, bizonytalanság, összetettség és kétértelműség) évtizedének domináns jellemzője lesz. 

  A Guardian friss jelentése szerint a filantróp alapítványok az elmúlt két évtizedben ugrásszerűen megsokszorozódtak, és több mint 1,5 billió dollár értékű hadiládát irányítottak. Ez elegendő ahhoz, hogy szakértők, nem kormányzati szervezetek, ipari lobbik, média és tényellenőrzők hada legyen világszerte. Nagy összegeket is gyorsan fel lehet osztani a kormányok aláásására. 

  A tudományos empirizmust szabályozó törvények már nem statikusak és megváltoztathatatlanok; a finanszírozással párhuzamosan kell táncolniuk. Azok, akik hamis híreket üvöltenek, általában annak legfontosabb kereskedői. Ez egy újabb „új normális”, amely évek óta megelőzte a Covid-19-et.

  A Bill és Melinda Gates Alapítvány (BMGF) kiváló példa az oligarchikus filantrópia működésére. 2000 óta több mint 45 milliárd dollárt ajánlott fel „jótékonysági célokra”, és ennek egy részét a globális média narratíva irányítására tervezték . Ami a BMGF állítólagos sikerét illeti a gyermekbénulás felszámolásában, a tisztviselők most attól tartanak, hogy egy veszélyes új törzs hamarosan földrészeket tud ugrani ”. Miután 30 év alatt 16 milliárd dollárt költöttek a gyermekbénulás felszámolására, a nemzetközi egészségügyi szervek - amelyek szorosan együttműködnek a BMGF-fel - „véletlenül” újból bevezették a betegséget Afganisztánba, Irakba és Pakisztánba.

  A szegénység, az éhség és az elkeseredés kézzelfogható mértékű közönséges hálát eredményez annak ellenére, hogy az elit filantrópia elfogultan elfogult az elit intézmények és okok iránt. A Guardian saját bevallása szerint „a brit milliomosok 1,04 milliárd fontot adtak a művészeteknek, és csak 222 millió fontot adtak a szegénység enyhítésére” a 2017-es 10 éves időszakban. Ezzel ellentétben álljon a filantróp medence által az „ideológiai meggyőzésre” elkülönített éves 10 milliárd dollár. egyedül az Egyesült Államokban. A dübörgés csak a lehetséges pusztítás miatt éri meg súlyát.

  Elegendő pénz úszik körül ahhoz, hogy városunkat anarchia ágyává tegyük, amint az az Egyesült Államokban ma tapasztalható. A megmaradt morzsákat szálkás jótékonysági szervezeteknek lehet delegálni. Csak az 1929 utáni Weimari Köztársaságban levő konyhákra kell reflektálni. A legnépszerűbbeket a náci párt szervezte, és gazdag mecénások finanszírozták. Az új rend felé vezető menetnek ismerős történelmi mémje van. Az új barnaingesek azok, akik terrorizálják az állampolgárokat azért, mert nem viselnek maszkot, nem zárják be a tollukat, és egyszerűen támogatják a választott politikai jelöltet.

  Még a gyerekeket sem kímélik!

  A nagy visszaállítás  'Great Reset'

  A megamilliárdos klubban óhatatlanul nagy metszés fog bekövetkezni, mivel a globális koronagazdaság bármi maradékát szisztematikusan kannibalizálják. A klub kisebb lesz, de gazdagabb, és megpróbálja megmozdítani kollektív sorsunkat. Az oktatás, az egészségügy, a kommunikációs eszközök és az alapvető szociális rendelkezések felett a kormányok egyre inkább átengedik a globális elitnek. Az „új normálisban” összejátszó kormányok előbb-utóbb szembesülnek a szorongatott tömegek haragjával. A politikusokat és a válogatott „társadalmi igazságosság harcosait” bűnbakká teszik, amint túlélik hasznukat.

  Ebben az üstben felmerülhet az az évszázados technokrata álom, hogy a politikusokat, a választási folyamatokat és a vállalkozásokat tudósok és műszaki szakértők által vezetett társadalmakkal helyettesítsék - köszönhetően a panoptikus technológiák fejlődésének. A „racionális termelési tudomány” és a „tudományos kollektivizmus” kora lesz . Ez utóbbi kísértetiesen lázítja a szovjet saraszka (börtönlabor) rendszert.

  Az áruk előállítását és szállítását egy központi igazgatóság fogja koordinálni, amelyet nem választott képviselők vezetnek (akiknek szerepei, ahol vannak, egyébként is nominálisak lesznek), hanem technokrata tényállások. Talán ezt nevezi a Világgazdasági Fórum Nagy Visszaállításnak. A valóságban azonban ez az ötlet számtalan ember számára egy globális Gosplan-t mínusz a doktor kolbászokkal . (Néhány feltörekvő gazdaság, például Malajzia és India, véletlenül a technokráciát a nagyobb technikai szakértelem infúziójaként említi a fennálló bürokráciában. Ez a technokrácia régóta fennálló eszközeinek és céljainak téves értelmezése.)

  Egy megoldhatatlan probléma marad: vajon a kialakulóban lévő globális oligarchia elviseli-e különféle "mély államok" létét világszerte? Kezdetben mindkét csoport kölcsönös előnyök érdekében működhet együtt, de létjogosultságuk túl ellentmondásos ahhoz, hogy kibéküljenek. Az egyik egy „nyitott társadalomon” boldogul, amelyet engedelmes bérmesterek vezetnek, akik globális Igazságügyi Minisztériumot fognak igazgatni, míg a másik a titoktartástól és a nemzeti szuverenitás bizonyos fokától függ, hogy létét igazolja.

  A folyamatban lévő „koronapszichózis” által bevezetett megfigyelési technológiák végül a döntő tényezők lehetnek.

  Gondolod, hogy a barátaid érdeklik? Ossza meg ezt a történetet!

  Az ebben az oszlopban kifejtett állítások, nézetek és vélemények kizárólag a szerző állításai, és nem feltétlenül jelentik az RT állításait.

  • Forrás: rt.com

  Egyedi látogatók

  MaMa931
  TegnapTegnap2592
  E-hétenE-héten3523

  Időjós

  {"error": "Sorry this API is now retired and there is no alternative API that we can support. We greatly appreciated the opportunity to have served you in this space. Thankfully, there are many alternative weather APIs freely available for you to consider. While we cannot formally recommend one over others, we would recommend searching the web for %"free weather APIs%" to see several good options and find the best fit for you. If you have any comments or feedback you’d like to share, please feel free to reach out to us at: weather-ydn-api@verizonmedia.com"}

  Névnap

  2021. június 15. kedd
  Jolán, Vid

  Holnap
  Jusztin, Arany
  napja lesz.
  Fel

  Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
  GDPR letöltés | GDPR rendelet