fbpx

Hétvégi zsarnokságellenes tüntetések összefoglalása Európában

2020 október 26
665 megtekintés    
 • A hétvégi zsarnokságellenes tüntetések összefoglalása Európában [VIDEÓK]

  Amiről a mainstream média nem beszél.

  Pam Barker | A TLB Europe Reloaded Project igazgatója

  Íme egy összefoglaló a hétvégi "zsarnokság elleni" felvonulásokból. Berlin különösen fontos helyszín volt vasárnap, egy 3 napos egészségügyi világtalálkozó miatt, amelyet eredetileg Kozmosz Kongresszusi Központjában terveztek megtartani.

  Olaszországot illetően, bár bizonyos kijárási tilalmakat vezettek be, és a regionális vezetőknek felhatalmazásuk van saját szabályozásukat meghatározni, nem vagyunk biztosak abban, hogy az olasz kormány teljes nemzeti elzárást vagy regionális elzárást fog-e végrehajtani (szemben az éjszakai kijárási tilalommal). Ez a tweet -t tette ki Francesco Lari tanácsos késő vasárnap este (október 25.), aki olasz származású, de lakóhelye szerint az Egyesült Királyságban él. A tweetjére adott válaszok érdekesek:

  ******

  BERLIN

  Vasárnap hajnalban palackokba zárt gyúlékony folyadékkal bombázták az egyik ablakát a berlini Robert Koch Intézetet Németország CDC megfelelőjét

  A vírus plandémiájának manipulálása az RKI bizonyos alakjain keresztül nem volt kevésbé súlyos, mint a CDC által elkövetett. Dr. Karina Reiss és Sucharit Bhakdi felvázolja hogy a Robert Koch Intézet meglepő téves lépéseket tett a „járvány” során, erősen rávilágító rövid könyv, Corona Vakriasztás 1. fejezetében? Ezen emberek szerepe az ACU2020 ügyvéd, Reiner Fuellmich csoportos perének része. Az ezzel kapcsolatos rövid RT-jelentés nem említi a vírusfenyegetés elhárításában játszott szerepüket. Anekdotikus jelentések ugyanakkor kiderül, hogy a német hatóságok - amelyben az RKI adatai szerepelnek - aggódnak a csoportos kereset és más leleplezések miatt.

  Lásd Németország legfelsõbb Covid-19 kutatóintézet - Ismeretlen tettesek "gyújtószerkezeteket" dobtak a berlini Robert Koch Intézetbe - a rendõrség

  ****

  BERLIN

  Ez a Deutsche Welle (MSM riasztás) cikk arról számol be, hogy a vasárnapi berlini tiltakozást hogyan időzítették az Egészségügyi Világtalálkozó háromnapos konferenciájának kezdetére, amelyet a berlini Koszmosz kongresszusi központban rendeztek meg, és amely ezt követően online lett:

  Az egészségügyi csúcstalálkozóra időzített tiltakozás

  A tüntetők Karl-Marx-Allee-n vonultak le a Koszmosz kongresszusi központba, körülbelül 2,7 kilométerre.

  A helyszínt eredetileg a vasárnapi egészségügyi világtalálkozónak rendezték, de a konferenciát a német fővárosban növekvő fertőzési arány miatt online helyezték át.

  A konferencián Jens Spahn német egészségügyi miniszter és a német egészségügyi hatóság, a Robert Koch Intézet más tagjai tartottak beszédet.

  A Querdenken („oldalirányú gondolkodás”) tiltakozó csoport a déli óra körül tiltakozó menetet szervezett Berlinen keresztül. Ez a Berliner Kurier rövid jelentésének kellemetlen fordítása :

  Vasárnap több koronaellenes tüntetésre kerül sor Berlinben. 12 óra körül 1000 ember gyűlt össze az Alexanderplatzon. A demonstráció mottója: „Az alapvető és emberi jogok helyreállítása és a járvány megszüntetése”.

  … A tüntetők az Alexanderplatzról a Karl-Marx sugárúton a Frankfurter sugárútig vonultak. A rendőrség kezdetben megállította őket, mert nem mindenki viselt maszkot és tartotta a távolságot. A tüntetők ezt kiáltották: „Szabadság, maszk le, szégyelld magad! Több letartóztatás történt. A letartóztatottak között volt Markus Haintz ügyvéd, aki a Querdenken mozgalmat képviseli. Markus Haintz ügyvédet a rendőrség elvitte. (a képen jobbra)

  A tüntetők egy része kitört a szorításból. A rendőrség túlfeszített nyomást tett. A Strausberger Platz környékén több mellékutcát a rendőrség elzárta vasárnap délután.

  Kora délután a demonstrálók a Karl-Marx-Allee-i „Kosmos” klub elé vonultak. A Querdenken szervezet 2400 emberrel regisztrált egy nyomonkövetési gyűlést. Mivel a távolságokat nem tartották be, és nem viseltek maszkot, a rendőrség arra kérte a szervezőket, hogy állítsák le a gyűlést. Amikor ez nem történt elég gyorsan, a rendőrség megrohamozta a színpadot.

  14 óra óta több bemutató is fut a Pariser Platz-nál, közvetlenül a Brandenburgi kapu előtt. 17 órára Querdenken tüntetést hirdetett akár 10 000 emberrel a nagy csillagnál.

  Markus Haintz itt látható egy videóban , amelyet 2020. augusztus 29-én forgattak Berlinben, és Robert F. Kennedy Jr.-t mutatta be a közönségnek, amikor Kennedy megszólította a szabadság tüntetőinek nagy tömegét.

  Haintz nyilvánvalóan megsérült a rendőrökkel folytatott verekedések során. Az ACU2020 alapítójának, Dr. Heiko Schoningnak megtiltották, hogy meglátogassa, miután megsérült. Piers Robinson ez a tweetje képet ad a letartóztatás erőszakos jellegéről:

  Ez a 6 órás videó a vasárnap délutáni összejövetelről és menetelésről az Epoch Times Deutsch jóvoltából. Az elején a színpadon Markus Haintz megszólítja a tömeget; mögötte van a színpadon Dr. Heiko Schoning . Az alábbiakban olvasható az e videó alatt a youtube-on közzétett angol nyelvű fordítás, hivatkozva az Egészségügyi Világtalálkozóra és annak globalista / WHO résztvevőinek listájára:

  A jelenlegi koronahelyzet miatt az idén kizárólag digitális formában kerül megrendezésre a WHS csúcstalálkozó (World Health Summit, október 25-27). A jövő vasárnap, 18:00 órakor kezdődő nyitóesemény élő közvetítésként lesz elérhető, akárcsak az ennek keretében megvalósuló 50 másik találkozó.

  A résztvevők között lesz Frank-Walter Steinmeier szövetségi elnök, Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, Anónio Guterres ENSZ-főtitkár és Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója.

  Prof. Dr. Detlev Ganten, az Egészségügyi Világtalálkozó alapítója és elnöke a következőképpen kommentálta a tisztán digitális, nem pedig hibrid rendezvény megtartását: „Az Egészségügyi Világtalálkozó számára a globális egészség és a résztvevők személyes egészsége az első kiemelten fontos.

  A COVID-19 megmutatja, mennyire döntő fontosságú a nemzetközi együttműködés, folytatta Ganten: „Az Egészségügyi Világtalálkozó, mint a globális egészségügy egyik vezető konferenciája, minden eddiginél fontosabb. A digitális formátum lehetővé teszi a világméretű részvételt, az aktív részvételt és még szélesebb körű terjesztést ”.

  Ugyanakkor tiltakozásra szólítanak fel Berlinben. A „Gemeinsam stark” és a zeigmirdeinlaecheln.de fellépések lesznek. A „tiltakozó menet - mindannyian békében együtt - a változásért, valamint a maszkok viselésének kötelezettsége ellen” (október 22-től) vasárnap 12:00 órakor vezet az Alexanderplatzról a Kozmosz előtti előtérbe ( Karl-Marx-Allee 131A).

  ****

  WARSÓ

  Ez a lengyelországi tiltakozásokról szóló RT-jelentés egyesíti a lezárás elleni tiltakozásokat az abortuszt támogató tiltakozásokkal. Varsótól eltérő városokban tüntetések zajlottak, de nem világos, hogy mások korlátozó gyáva intézkedésekhez vagy abortuszhoz kapcsolódnak-e. Lásd az Anti-Lockdown és a választást támogató tüntetők megszállják Varsót, a következőre forgalmi blokádot és női sztrájkot terveznek (FOTÓK)

  ****

  RÓMA

  Ez a Daily Mail cikk kiszámíthatóan a szélsőjobboldali címkével látja el a szabadságpárti tüntetőket: Római zavargások: A szélsőjobboldali tüntetők összecsapnak az olasz fővárosban a rendőrökkel a koronavírus-korlátozások elleni tüntetések második estéjén . Nem enged betekintést a kérdésbe, csupán az „esetek emelkednek” mantra átfogó megismétlése, egy sor drámai fotóval:

  Mint Franciaországban, az olasz kormány eddig is úgy döntött, hogy elkerüli a nemzeti zárolást, de inkább helyi kijárási tilalom mellett döntött:

  A rendelettervezet szerint a nyilvános edzőtermek és uszodák bezárhatók, a bárok és éttermek pedig 18 órától zárva tarthatnak, miközben az embereket arra ösztönzik, hogy ne utazzanak szülőterületükön kívülre.

  Sok európai hatósághoz hasonlóan Európa-szerte az olasz kormány is kétségbeesetten kívánja nem teljesen bezárni a gazdaságot, de egyre növekvő közvélemény-haraggal néz szembe a megújított korlátozások miatt, amelyeket a nyilvános összejövetelek korlátozása érdekében vezetnek be.

  Péntek későn Nápoly déli városának tömegei összecsaptak a rendőrséggel, tiltakozva az éjszakai kijárási tilalom ellen Campania régióban.

  A hét elején éjszakai kijárási tilalmat rendeltek el a helyi kormányzók Campaniban, a főváros Róma környéki Lazióban és Lombardiaban, az első hullám epicentrumában, ahol a pénzügyi főváros Milánó szombaton több mint 1000 új esetet rögzített.

  ****

  NÁPOLY, OLASZORSZÁG

  Nápolyban tiltakozásokat láttak péntek este, miután folyamatos kijárási tilalmat hirdettek (az Anti-lockdown tüntetők szétverik a rendőrautókat Nápolyban, miután új Covid-19 korlátozásokat jelentettek be

  (VIDEÓK)

  A tömeges tüntetések Nápolyban és Salerno kikötővárosában az éjszakai kijárási tilalom ellenére zajlottak, amelyet a regionális kormányzó vezetett be és pénteken kezdődött. A déli Campania régió lakosait arra kötelezték, hogy november 13-ig este 11 és hajnali 5 óra között maradjanak otthon.

  A közvélemény tovább háborodott, amikor Vincenzo De Luca kormányzó pénteken bejelentette, hogy  a koronavírus terjedésének megállításához elengedhetetlen egy  „azonnali” 40 napos zárolás. "A fertőzés arányáról szóló jelenlegi adatok arra utalnak, hogy bármilyen típusú részintézkedés hatástalan"  - mondta, kifejtve, hogy létfontosságú "mindent" bezárni, kivéve az alapvető szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásokat, és megakadályozni a régiók közötti mozgást.

  Lásd még ezt tegnap (október 25.) a Zerohedge- től : Az olaszok fellázadnak az „egészségügyi diktatúrával” szemben, miközben az ország az új lezárás felé halad.

  ****

  LONDON

  Ez a letelepedést támogató Garda World-től :

  Esemény

  A londoni rendőrök legalább 18 tüntetőt tartóztattak le október 24-én, szombaton a koronavírus betegség (COVID-19) lezárási korlátozásai miatt zajló demonstrációk során. Három rendőr könnyebb sérüléseket szenvedett, miközben megpróbálta feloszlatni a tüntetéseket. A tüntetők  helyi idő szerint 12: 00-tól gyűltek össze a  Hyde Parkban , és a kapcsolódó összejövetelekről a Buckingham-palota előtt és a  Trafalgar téren is beszámoltak  . A Westminster-hídon is fennakadásokat jelentettek. A letartóztatásokat állítólag olyan bűncselekmények miatt követték el, amelyek a COVID-19 előírásainak megsértését, a sürgősségi szolgálat dolgozójának bántalmazását, valamint erőszakos rendbontások miatt követték el.

  Hasonló tüntetésekre került sor az elmúlt napokban, különösen azután, hogy a tőke az esetek emelkedését követően a második legmagasabb zárolási korlátozást, a második legmagasabb COVID-19 riasztási szintet emelte. További demonstrációk várhatók valószínűleg a közeljövőben. A megnövekedett biztonsági jelenlétre és a lokális utazási zavarokra számítani kell minden gyűlés közelében.

  A Sky News rövid videóklipje a Trafalgar téren tüntetőket mutat be.

  Ez a The Guardian meglepően ésszerű darabja , amely tartózkodik a „szélsőjobboldali” pejoratívától:

  Lezárásgátló tüntetők ezrei vonulnak át London központjában  .

  A helyi lezárások vélt igazságtalansága és az egyre növekvő nézeteltérés a korlátozások hatékonysága és a világjárvány tudománya iránt dühöngtek az emberek országszerte, hogy részt vegyenek a főváros negyedik tömegtüntetésén a kormány koronavírus-intézkedései ellen.

  Louise Creffield, a Save Our Rights UK alapítója, a tüntetés egyik szervezetének alapítója elmondta: „Úgy gondoljuk, hogy a hatályos koronavírus-előírások nem arányosak és megfelelőek, és több kárt okoznak, mint hasznot.

  „Kiemelten foglalkozunk az emberek emberi jogainak védelmével: a magánélethez való joghoz, a családi élethez, a testi autonómiához, az orvosi szabadságjogokhoz stb. Nem csak önmagában a lezárásokkal foglalkozunk, hanem a magánéletünk megsértésével is, mivel ez a mindenhol megtalálható.

  "A kormány intézkedéseinek számos hatása van, ezért nem vagyunk hajlandók ezt támogatni, és szívesen állást foglalunk."

  Twitter

  ***********

  Published to The Liberty Beacon from EuropeReloaded.com

  https://www.thelibertybeacon.com/a-roundup-of-this-weekends-anti-tyranny-protests-in-europe-videos/

  • Forrás: europereloaded.com

  Egyedi látogatók

  MaMa919
  TegnapTegnap2592
  E-hétenE-héten3511

  Időjós

  {"error": "Sorry this API is now retired and there is no alternative API that we can support. We greatly appreciated the opportunity to have served you in this space. Thankfully, there are many alternative weather APIs freely available for you to consider. While we cannot formally recommend one over others, we would recommend searching the web for %"free weather APIs%" to see several good options and find the best fit for you. If you have any comments or feedback you’d like to share, please feel free to reach out to us at: weather-ydn-api@verizonmedia.com"}

  Névnap

  2021. június 15. kedd
  Jolán, Vid

  Holnap
  Jusztin, Arany
  napja lesz.
  Fel

  Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
  GDPR letöltés | GDPR rendelet