fbpx

Indokolt-e a kötelező maszk viselése orvosilag vagy tudományosan?

2020 október 27
1637 megtekintés    
 • Indokolt-e a kötelező maszk viselése orvosilag vagy tudományosan?

  Ez a bejegyzés a MASZK-ok levegő útján terjedő vírus elleni védelemként való viselésének követelményeinek érvényességével foglalkozik.

  1, A támogató tudomány hiánya dokumentált. Például a Nemzeti Egészségügyi Intézet 5 tanulmánya 2004 és 2020 között mind igazolható káros hatásokat talált az arcmaszk viselésében; ezek közé tartozik a vér oxigénszintjének tudományosan igazolt csökkenése:

  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29395560/
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32590322/
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15340662/
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26579222/
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31159777/ 

  Szövetmaszk tanulmány    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4420971/

  2,      német neurológus figyelmeztet a maszkok viselésére: „Az oxigénhiány állandó neurológiai károsodást okoz ”  Henna Maria VIA Linda Goudsmit  Sott.net 2020.  október 6.

  Dr. Margarite Griesz-Brisson legutóbbi videoüzenetének átiratát Claudia Stauber németről angolra fordította.

  Griesz-Brisson Margarita, PhD

  Eredeti videó  által  Dr. Margarite Griesz-Brisson MD, PhD  egy tanácsadó neurológus és neurofiziológus egy PhD gyógyszertan, különös érdeklődés Neurotoxikologiai, környezetvédelmi orvostudomány, neuroregeneration és neuroplaszticitás. Dr. Griesz-Brisson a londoni Neurológiai és Fájdalmi Klinika alapítója és orvosi igazgatója. Íme, mit kell mondania a maszkokról és azok agyunkra gyakorolt ​​hatásáról:

  „A kilélegzett levegőnk belélegzése minden kétséget kizáróan oxigénhiányt és széndioxid-áradatot idéz elő. Tudjuk, hogy az emberi agy nagyon érzékeny az oxigénhiányra. Vannak idegsejtek például a hippokampuszban, amelyek oxigén nélkül nem lehetnek hosszabbak 3 percnél - nem tudnak túlélni.
  Az akut figyelmeztető tünetek a fejfájás, álmosság, szédülés, koncentrációs problémák, a reakcióidő lelassulása - a kognitív rendszer reakciói.
  Ha azonban krónikus oxigénhiányban szenved, ezek a tünetek mind megszűnnek, mert megszokja. De hatékonysága továbbra is romlik, és az agyban az oxigénellátás folyamatosan fejlődik.

  Tudjuk, hogy a neurodegeneratív betegségek kialakulása évekig, évtizedekig tart. Ha ma elfelejted telefonszámodat, az agyad meghibásodása már 20 vagy 30 évvel ezelőtt elkezdődött.

  Miközben arra gondolsz, hogy hozzászokott a maszk viseléséhez és a saját kilélegzett levegőjének újrabehozatalához, az agyad degeneratív folyamatai felerősödnek, miközben az oxigénhiányod folytatódik.
  A második probléma az, hogy az agyad idegsejtjei nem képesek normálisan megosztani magukat. Tehát abban az esetben, ha kormányaink nagylelkűen megengedik, hogy megszabaduljanak a maszkoktól, és néhány hónap múlva újra szabadon lélegezzék az oxigént, az elveszett idegsejtek már nem fognak regenerálódni. Ami elment, az eltűnt.

  Nem viselek álarcot, gondolkodáshoz szükségem van az agyamra. Tiszta fejjel akarok lenni, amikor a pácienseimmel foglalkozom, és nem vagyok szén-dioxid által kiváltott érzéstelenítésben. Az arcmaszkok alól nincs megalapozatlan orvosi mentesség, mert az oxigénhiány minden egyes agyra veszélyes. Minden embernek szabad döntésnek kell lennie arról, hogy olyan maszkot akar-e viselni, amely abszolút hatástalan a vírusok elleni védekezésben.

  Gyermekek és serdülők számára a maszkok abszolút nem-nem. A gyermekek és serdülők rendkívül aktív és adaptív immunrendszerrel rendelkeznek, és állandó kölcsönhatásra van szükségük a Föld mikrobiomjával. Az agyuk is hihetetlenül aktív, mivel annyi mindent meg kell tanulnia. A gyermek agya vagy a fiatalok agya szomjazik az oxigénre. Minél metabolikusabban aktív a szerv, annál több oxigénre van szüksége. Gyermekeknél és serdülőknél minden szerv metabolikusan aktív. A gyermek vagy egy serdülő agyának oxigéntől való megfosztása, vagy bármilyen módon történő korlátozása nemcsak egészségére veszélyes, hanem abszolút bűncselekmény is. Az oxigénhiány gátolja az agy fejlődését, és az ennek következtében bekövetkezett károsodás NEM fordítható vissza.

  „A gyermeknek az agynak szüksége van a tanuláshoz, az agynak pedig oxigénre van szüksége a működéshez. Ehhez nincs szükségünk klinikai vizsgálatra ”

  . Ez egyszerű, vitathatatlan fiziológia. A tudatosan és szándékosan kiváltott oxigénhiány abszolút szándékos egészségügyi veszély, és abszolút orvosi ellenjavallat.

  Az orvostudomány abszolút orvosi ellenjavallata azt jelenti, hogy ezt a gyógyszert, ezt a terápiát, ezt a módszert vagy intézkedést nem szabad alkalmazni, és nem szabad használni. Ahhoz, hogy egy teljes népességet arra kényszerítsünk, hogy abszolút orvosi ellenjavallatot alkalmazzon erőszakkal, ennek határozott és súlyos indokoknak kell lennie, és az indokokat be kell mutatni az illetékes interdiszciplináris és független, ellenőrizendő és engedélyezett szervek számára.

  Amikor tíz év múlva a demencia ugrásszerűen növekszik, és a fiatalabb generációk nem tudták elérni Istentől kapott potenciáljukat, nem segít, ha azt mondják, hogy "nem volt szükségünk a maszkokra".

  Hogyan dönthet egy állatorvos, egy szoftverterjesztő, egy üzletember, egy elektromos autógyártó és egy fizikus az egész lakosság egészségét érintő kérdésekben? Kérem, kedves kollégák, mindannyiunknak fel kell ébrednünk.

  Tudom, mennyire káros az agy oxigénhiánya, a kardiológusok tudják, mennyire káros a szív, a tüdőgyógyászok tudják, mennyire káros a tüdő. Az oxigénhiány minden egyes szervet károsít.

  Hol vannak egészségügyi osztályaink, egészségbiztosításunk, orvosi szövetségeink? Kötelességük lett volna hevesen ellenállni a lezárásnak, és már a kezdetektől megállítani és megállítani.

  Miért büntetnek az orvosi tanácsok az orvosoknak, akik mentességet adnak az embereknek? Az illetőnek vagy az orvosnak komolyan be kell bizonyítania, hogy az oxigénhiány árt az embereknek? Milyen gyógyszert képviselnek orvosaink és orvosi szövetségeink?
  Ki a felelős ezért a bűncselekményért? Akik érvényesíteni akarják? Akik hagyják, hogy megtörténjen, és együtt játszanak, vagy akik nem akadályozzák meg?

  • Ez nem a maszkokról szól, nem a vírusokról, és természetesen nem az egészségéről.
  • Sokkal többről szól. Nem veszek részt. Nem félek. Észreveheti, hogy már a levegőnket is lélegzik.
  • Az óra elengedhetetlen feltétele a személyes felelősség. Mi vagyunk a felelősek azért, amit gondolunk, nem a média. Mi vagyunk felelősek azért, amit csinálunk, nem a feletteseinkért.
  • Az egészségünkért vagyunk felelősek, nem az Egészségügyi Világszervezetért.
  • És mi vagyunk felelősek azért, ami hazánkban történik, nem a kormány. ”
  1. Hetek óta a média és a kutatók szerte a világon egyre türelmetlenebbül várják egy nagy dán tanulmány közzétételét a maszk nyilvános térben való viselésének hatásáról - vagy annak hiányáról - a koronajárvány idején.

  A dán média arról számolt be, hogy az egyedülálló, nagyszabású dán tanulmányt végző kutatóknak nagy nehézségekkel jár, hogy kutatási eredményeiket tudományos orvosi folyóiratban tegyék közzé. A média  cikk dán nyelven  [Magyar fordítás: Három legfontosabb orvosi folyóirat elutasította a nagy dán maszk tanulmányt: a kérdés , amelyet az embereknek fel kell tenniük , rövid cikket  tettek közzé a Journal of Advanced Nursing blogjában  A szerzők megjegyzik, hogy a jelenlegi koronavírus-járvány során hirtelen társadalmi normává vált az arcburkolat viselése. Hogyan alakult ki ez a drámai átalakulás - motiválja-e a tudomány, a kollektív szellem vagy a puszta megfelelés?

  5. A globális kutatás egyik cikkében  (alább közzétéve) Dr. William Willers, a Wisconsini Egyetem biológiai emeritus professzora, Dr. Willers rávilágít arra, hogy a tudomány és a tudományos szakirodalom hogyan lett annyira politizált, annyira irányított és így a haszonszerzés érdekeinek vergőjében, hogy az eredmény nemcsak a nyilvánosság elárulása, hanem maga a tudomány elárulása is. Megjegyzi, hogy a „tudomány” és a „szakértő” szavakat még soha nem bandálták ilyen hanyagul és ennyire kevés indoklással.

  William Willers, PhD

   

   

   

   

   

  A maszk a viselkedésmódosítás és a társadalmi irányítás hatékony eszközévé vált. És milyen célból?

  Dr. Willers kiemeli a The New England Journal of Medicine  (NEJM) és az NEJM Group szerkesztõinek jelentõs, átfogó pénzügyi kapcsolatait  az oltásokkal foglalkozó érdekelt felekkel. Mindkettő, Dr. Eric Rubin, a főszerkesztő és Lindsey Baden, az NE JM szerkesztőhelyettese  ,  akik egy kirívó, politikai vezérelt szerkesztőség társszerzői, 2020. október 8-i keltezésűek.

  Dr. Eric Rubin_Dr. Lindsey Baden

  A szerzők: a Harvard Közegészségügyi Iskolájának adjunktusa, az NEJM főszerkesztője és szerkesztőhelyettes, aki a Wellcome Trust (GSK), a Ragon Institute, a Bill és Melinda támogatásait kapta. A Gates Alapítvány és az NIH / NIAID (utóbbit Dr. Anthony Fauci, a mainstream média legmagasabb szintű egészségügyi szakértője vezeti). A támogatások oka minden esetben az „oltóanyag-fejlesztés”. Az NEJM Group a Massachusettsi Orvosi Társaság  (MMS) részlege,  amely engedélyezi ugyanazt a lezárással kapcsolatos „álarcot!” az ipar által finanszírozott Egészségügyi Világszervezetből (WHO) származó modell  .

  A WHO nyilatkozatait olyan állami közegészségügyi ügynökségek fogadják el, mint a CDC, a Massachusettsi Orvosi Társaság, és annak megfelelői a világ államaiban. A kormánytisztviselők a WHO-ra, a CDC-re és az állami közegészségügyi tisztviselőkre támaszkodnak, akiket „egészségügyi szakértőknek” neveznek ki, és akiknek drákói rendelkezései pusztítóan korlátozzák a lakosságot. Ezeket a korlátozásokat a rendőrség hajtja végre.

   Mik a gyógyszeripar kapcsolatai a közegészségügyi iskolákkal?   By  Prof. Bill Willers Global Research, október 20, 2020

  Dr. Eric Rubin, adjunktusa Harvard  TH Chan School of Public Health , már Editor-in-Chief a New England Journal of Medicine (NEJM), mivel 2019. október 8-án, 2020, szerkesztői a Journal,  „ Meghalni egy vezetői vákuumban ”- izgatta a Trump-adminisztráció a Covid19-pandémia rossz kezelése miatt, és a szerkesztők arra a következtetésre jutottak, hogy az ilyen vezetést el kell dobni hivatalából. Röviddel az elnökválasztás elõtt a szerkesztõk de facto egy Biden elnökségi kampányt folytatnak, ami egy tudományos folyóirat számára valószínûtlen, mivel egy ilyen kijelölésnél objektivitást és politikai részvételtõl mentességet várnak el.

  A szerkesztőségi szöveg alatt található egy link  „A szerzők által biztosított közzétételi űrlapok” . Görgessen a 3. szakaszra és a „Releváns pénzügyi tevékenységek a benyújtott munkán kívül” elemre, és nézze meg, hogy a szerző és az NEJM szerkesztő-helyettese, Lindsey Baden támogatást kapott-e a Wellcome Trust-tól, a Ragon Intézettől, a Bill és Melinda Gates Alapítványtól és az NIH / NIAID-tól (utóbbi Dr. Anthony Fauci, a mainstream média legmagasabb szintű egészségügyi szakértője vezeti). A támogatások oka minden esetben az „oltóanyag-fejlesztés”.

  Van egy link az  NEJM Csoporthoz is  , amely az egyiket egy olyan webhelyre viszi, amely tele van az egészségbiztosítási brosúrákra jellemző sima fényképekkel és a gyógyszeripar TV-hirdetéseivel: szép modellek, beállítási jelenetek, a túl tökéletes életkor / nem / faj egyensúly, dramatizált boldog emberek. Küldetésnyilatkozat helyett a Csoportnak van egy  „Tudjon meg többet a NEJM Groupról” oldal .

  Az NEJM Group a Massachusettsi Orvosi Társaság  (MMS) részlege,  amely engedélyezi ugyanazt a lezárással kapcsolatos „álarcot!” az ipar által finanszírozott Egészségügyi Világszervezet (WHO)  - közel félmilliárd dollár a Gates Alapítvány és a GAVI oltóanyag szövetség   - által nyert modell, amely  nyilatkozatai az MMS, a CDC és ezek megfelelőinek a világ államaiban hasonlítanak , onnan a hivatalosan kijelölt „egészségügyi szakértőkre” támaszkodó politikai szereplőkre, végül a rendészeti erőkre, amelyek a lakosságra vonatkozó szabályokat sújtják.

  Ez a rendkívül szervezett elrendezés haladatlanul halad előre, köszönhetően a szigorúan ellenőrzött médiának, amely biztosítja, hogy a szakértői vélemény sok ellenkező hangját gondosan kivonják a közvélemény figyelméből (lásd  ittittittittittitt  és túl). Talán lényeges, hogy az MMS  ügyvezető alelnöke  24 éven át ügyvezető igazgató és főtanácsos volt a  Tufts Egészségügyi Tervvel , valamint képzett volt az Amerikai Egészségbiztosítási Tervek (AHIP) vezetői programjában. Olvassa el az AHIP tagszervezeteinek listáját az ipari érdekek - a biztosítás és a gyógyszeripar - feltüntetésére, és vezetői valószínűleg szolgálni fogják.

  Az arcmaszkok hirtelen visszafordítása: kötelező nyilvános maszkolás Wisconsinban, USA

  Az NEJM kapcsolata a Harvard TH Chan Közegészségügyi Iskolájával társulást kezdeményez John Hopkin  Bloomberg Közegészségügyi Iskolájával , amelyet Michael Bloomberg milliárdos adományozóról neveztek el. A Bloomberg minden bizonnyal stratégiai befektetéseket hajt végre, csakúgy, mint üzletember és milliárdos Bill Gates, aki a WHO finanszírozója által kijelölt globális egészségügyi hatóságot vezeti és a Világgazdasági Fórum (WEF) kulcsfigurája. A Bloomberg Iskola egyike volt az  Event201 , a világjárványnak, amely 20 héttel előre látta a Covid19 pandémiát. Hogy az Event201 szimuláció másik két házigazdája a Gates Alapítvány volt, a WEF kérdéseket vet fel a három kapcsolatával és közös érdekeivel kapcsolatban. Akkor miért nem számolnak be az újságírók a sok összekötő szálról?

  Itt Wisconsinban a nyilvános maszkolást kötelezővé tette a kormányzó. Két egészségügyi szakértő, akikre a közelmúltban támaszkodna, a televíziós interjúk során kijelentették, hogy a nyilvános maszkolás hatékony a Covid ellenőrzésében19. Az állam főorvosa  kijelentette, hogy  számos országban végzett tanulmányok "szilárd bizonyítékot szolgáltattak arra, hogy az átvitel kockázata drámai módon csökken, ha az emberek maszkot viselnek". Az UW-Madison  Orvostudományi és Közegészségügyi  Iskola dékánja  kijelentette kutatási tanulmányok kimutatták, hogy az „univerzális maszk” képes volt „felére csökkenteni” az előre jelzett Covid19 fertőzések számát, és hogy a nyilvános maszkolást „új társadalmi normának” kell elfogadni. Mindkét szakértőnek nemcsak orvosi, hanem közegészségügyi diplomája is van, az egyik a Bloomberg Iskolában, a másik pedig a  minnesotai Közegészségügyi Iskolában van .

  Értsd meg ezt: Valójában nincs olyan tudomány, amely támogatná a kötelező maszkot. A nyilvános maszkolás hatékonyságát megalapozó tudományos tanulmányok idézésére mindkét wisconsini egészségügyi szakértőhöz intézett megkeresésre véleménycikkekkel válaszoltak, nem pedig ellenőrzött vizsgálatokkal, amelyek indokolttá tennék a „Science!” Hivatkozását  2020 májusa és júliusa között hirtelen érvénytelenné tették azokat az évtizedeket és tanulmányokat, amelyek azt igazolták, hogy a nyilvános maszkolás hatástalan a vírusfertőzés visszaszorítása érdekében. Hirtelen az egész világon a kormány által felhatalmazott egészségügyi szakértők szavát „eltakarják” az életmentés érdekében, mert „Megvan a tudományunk”. Ez nyilvánvalóan hamis állítás volt és marad. A  CDC igazgatója 2020 szeptemberében az Egyesült Államok szenátusi bizottságának azt mondta: „Egyértelmű tudományos bizonyítékaink vannak, amelyek [maszkokathttps://spectator.org/will-we-all-be-forced-to-get-covid-vaccines/">is megalapozott az a megítélés, miszerint egy ilyen követelmény érvényesítése törvényes és erkölcsi  . Eközben hatalmas pénzáradatok áramlanak a közegészségügyi iskolákba, például a Gates Alapítványtól, amely a világ egész lakosságának oltására összpontosít (pl.  Ittittitt ), és a gyógyszeriparról ( ittittitt)), mivel dollármilliárd dollár jövedelemre készül.

  És bár a közegészségügyi iskolák összefognak az iparral az oltások gyártása és tesztelése során, és ellenzik az  „oltási szkepticizmust” , nem bizonyítják, hogy hajlandóak lennének szembeszállni  az oltások potenciális veszélyeivel kapcsolatos érvényes aggályokkal  az ipar zavaró  elszámoltathatósági szabadságával és a megmagyarázhatatlan összefüggésekkel szemben. a kormány és az ipar néven ismert program  Operation Warp Speed  és a katonai és az amerikai hírszerzés elemeivel. Nem foglalkoznak az  oltás során beilleszthető immunitással nem összefüggő nyomon követési információk kérdésével sem  .

  Sosem bandálták ilyen hanyagul és kevés indoklással a „tudomány” és a „szakértő” szavakat.

  Soha még nem látott bizonyos, egyöntetű „egészségügyi szakértők” ilyen körültekintő kiválasztását a nyilvánosság számára, ugyanakkor a másként gondolkodók gondos cenzúrázása is megtörtént.

  A tudomány ennyire politizált, annyira ellenőrzött és így a haszonszerzési érdekek dúlásában nem pusztán a közvélemény, hanem maga a tudomány elárulása is.

  Megjegyzés az olvasóknak: Kérjük, kattintson a fenti vagy alatti megosztási gombokra. Továbbítsa ezt a cikket az e-mail listáira. Crosspost a blog webhelyén, internetes fórumokon. stb.

  A cikk eredeti forrása a Global Research

  Copyright ©  Prof. Bill Willers , globális kutatás, 202. o

  https://ahrp.org/are-required-mask-wearing-medically-or-scientifically-justified/

  • Forrás: globalresearch.ca

  Egyedi látogatók

  MaMa921
  TegnapTegnap2592
  E-hétenE-héten3513

  Időjós

  {"error": "Sorry this API is now retired and there is no alternative API that we can support. We greatly appreciated the opportunity to have served you in this space. Thankfully, there are many alternative weather APIs freely available for you to consider. While we cannot formally recommend one over others, we would recommend searching the web for %"free weather APIs%" to see several good options and find the best fit for you. If you have any comments or feedback you’d like to share, please feel free to reach out to us at: weather-ydn-api@verizonmedia.com"}

  Névnap

  2021. június 15. kedd
  Jolán, Vid

  Holnap
  Jusztin, Arany
  napja lesz.
  Fel

  Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
  GDPR letöltés | GDPR rendelet