fbpx

Közeledik az emberiség teljes kihalása

2021 április 08
900 megtekintés    
 • Az emberiség teljes kihalása közel van

  • Az igazság felfogása a hitből nyilvánul meg
  • A Monarchia a Mélyállam komposztjának része
  • Biológiai időzített bombák járása körülöttünk
  • A PCR-teszt Covid-tamponnal fertőz

  Az átmenet folyamata

  Ahogyan az őrült álmot sem kérdőjelezik meg, egyesek soha nem kérdőjelezik meg őrült életüket. A tömeges alvajárás következményei nyilvánvalóak: több milliárd ember alszik,  az ébren lévő hatalmon lévőknek  van előnyük. Az alvó emberek könnyen irányíthatók. Tudatos lelkük egy mentális börtönben létezik, időt, munkát és energiát hasznosítva. Ezeknek az embereknek alig vagy egyáltalán nincs szabad akaratuk. Olvassa el az évszázados  Illuminátus-protokoll  3: 1-et;

  - Biztosíthatom Önöket, hogy most már csak néhány méterre vagyunk a célunktól. Amint a kör bezárul, Európa összes államát úgy rögzítik, mint egy vice-ban. ”

  Az emberek birkaként viselkednek, és soha nem szakadnak el az őrültségtől. Ébredj fel  és maradj földön, hogy minden diktatúra nélkül harcolj a szabadságodért és a szabad világodért. Ennek a bolygónak nincs egyetlen megmentője. Sok megmentő van, amikor az emberek tömegesen felébrednek és egyesülnek.

  Kezdje el ma nézni a világot; csábító arra gondolni, hogy a globális maffia szétesik. Mi már  megérkeztünk az átmeneti folyamatba . Az emberiség magasabb tudatosságba költözik, és most több pozitív energiánk van a bolygón, mint amennyi negatív. Az emberek évszázadok óta a háború, az erőszak, a kegyetlenség, valamint a hatalom és a pénz iránti igény régi, negatív tudatából működtek. Ez most változik. A változás lassúnak tűnhet; de az emberiség elmozdul a béke, az együttműködés, a tisztelet és a kedvesség felé.

  Túl sok ember nézi továbbra is minden este a tévéhírét, és megtévesztő képeivel a médiaszereplők hazugságaiba keveredik. Ezek a nézők öntudatlanul elfogadják a mainstream médiát, amely hazugságokon alapuló valóságot hoz a harag, a szorongás és a félelem optimalizálása érdekében .  Tartsa nyitva a szemét és az elméjét, és legyen tudatában annak, hogy a világot korrupt politikusok manipulálják, akik felelősek, és ők viszont a Deep State Crime Cabal által irányított elmét is manipulálják, amely sok más mellett magában foglalja az összes „csodált” jogdíjat minden országból, monarchia.

  A kazár vérvonalak, mint például a Rothschildok, hivatalos és nem hivatalos szaporítási módszereket alkalmaztak a királyi és arisztokrata családok behatolásához. Leslie Gilbert Pine, a Burke Peerage szerkesztője. A Rothschild vérvonal ebben a tekintetben nagyon előtérbe kerül, ahogy az várható.

  Az igazság felfogása a hitből nyilvánul meg

  Minden összejön. A DNS-tudomány letépte az idő függönyét és feltárta a Kígyót ebben a népben. Megjegyzendő: az igazi zsidók nem szemiták, az igazi szemiták pedig nem zsidók. Akiket ma „zsidóknak” hívnak, azok a gonosz entitások tanítványai, akiket a Biblia „annak a régi kígyónak, ördögnek” ír le.  - Az első évezredek elejétől kezdve Kelet-Európa kazárjait pénzváltóként, ördögi „Kígyó Népként” ismerték, amint azt  Izrael nemzet beismerte .

  A sátánisták hatalmon vannak, korrupt politikusok és a rendszer egészében felelős személyek. Elméjük ellenőrzése alatt tartják az események teljes ellenőrzését. Kívülről - a nyilvánosság által látott oldalról - ezek a sátánisták teljesen normálisak, de ha váltják őket, akkor nagyon különböző lények. Ennek az elme-ellenőrzési folyamatnak a kezdeményezője a náci „Halál angyala”, Josef Mengele, akit a második világháború után az Amerikai Hírszerzés (CIA) irányító Archon vérvonal-hálózat és a római katolikus egyház segített elmenekülni az Egyesült Államokba és Dél-Amerikába. Azt akarták, hogy az Auschwitz-i „tábori orvos” folytassa beteges genetikai és elme-kontroll kutatásait, amelyeket a koncentrációs táborokban végzett zsidó gyermekekkel kapcsolatban végzett. A nemzeti határok nem számítanak az Archon Crime Cabal tagjainak; ők egy „globális család”.

  Sok olvasó számára ezt nehéz elhinni, de nehéz elhinni, még nem jelenti azt, hogy ez nem igaz, hanem azt jelenti, hogy az elme nem hiszi el, és semmi más. Az igazság nem a hitben nyilvánul meg, az igazság felfogása a hitből nyilvánul meg. Nézze meg az 1998-as BLADE című filmet,  amely pontosan ábrázolja a napjainkban zajló eseményeket.

  Phillip Eugene de Rothschild, a család több ezer nem hivatalos utódjának egyike részletes levelezést folytatott David Ickével, amelyben elmagyarázza a Deep State Crime Cabal hierarchiáját:

  Az élen Európa királyi családjai állnak ... Fülöp herceg ... a „hüllők” vezető biológiai leszármazottja, ahogy David Icke nevezi őket. Közvetlenül alatta vannak a családom hímjei (Rothschildok), mint például a logisztikai és műveleti ügyekért felelős miniszterek bírósága. Hollandia, Spanyolország, Dánia, Belgium, Svédország, Norvégia és néhány más régi osztrák nemesség (Habsburg) jelenlegi uralkodói következnek okkult hatalomban és ebben az összeesküvésben.

  Hány gyermeknek és embernek kell még szenvednie  okkult erejétől, mielőtt az emberiség felnő és felébred, hogy szembenézzen az őket és valóságukat irányító erő valóságával és puszta gonoszságával? Az Evergreen konténerszállító hajó, amely még mindig a Suez-csatorna Great Bitter Lake-jében várja, nemcsak a globális pénzrendszer megtörését szolgálja, hanem nyilvánvalóan részt kell vennie az egész DS-infrastruktúra felbomlásában, emberi, gyermekeik, szerveik, fegyvereik felett és túl. tömegpusztító és kábítószer-kereskedelem gyűrűinek.

  Gondolkodjon róla; A DS-Great Reset, mint például a klímaváltozás, a kihalási propaganda, a gazdasági válság, a zöld forradalom és most a Covid-féle  hamisítás,  mind támogatottak a lakosság figyelmének elterelése és megijesztése érdekében, hogy megalapozzák a nagyobb tekintélyelvű ellenőrzést, mint az arcmaszkok viselése és a társadalmi távolságot, miközben a központi bankok konglomerátumának pénzügyi épülete összeomlik, és sürgősen helyettesítik.

  Mindezek az érvek a megvesztegetett bűnügyi tudósok és politikusok által előállított gyenge, ócska tudományra épülnek, és az MSM-propaganda kanállal táplálják a nyilvánosságot. A Covid ürügyként szolgál a pénzügyi összeomlás elleni küzdelemben és a hatalom megtartásában. Mindez azonban már nem fog működni, mivel további változások következnek; azaz váltás a tengerjogról a földtörvényre, ami világszerte magában foglalja a bírák és ügyvédek visszalépését, akik átképzésük után visszatérhetnek. A központi bank gazdaságának összeomlása, helyébe az embergazdaság lép, adósság és csak arany- vagy eszközalapú helyi valuták nélkül, fix árfolyamokkal, infláció nélkül.

  A globális visszaállítás a GESARA-törvény szerinti független QFS pénzrendszer bevezetésével jár. Az orvosi maffia és a gyógyszerek beszállítóinak vége. Helyettesíteni kell a gyógyulást természetes gyógymódok és erőforrások útján. Az elfojtott technológiák, például a szabad energia, az időutazás és még sok más megnyitása. A szabadság és a jólét aranykorszaka áll előttünk.

  A Monarchia a Mélyállam komposztjának része

  A brit királyi család, mint Európa és távolabbi összes királyi vérvonal, a sátánizmusra, a pedofíliára és az okkult tudás manipulálására vezethető vissza a mély rosszindulat érdekéből, amely a vérvonal „sötét öltönyöseinek” kifejezésével fejeződik be a politikában, a bankügyekben, vállalatokban és a médiában. Mindannyian részesei vagy részt vesznek a pedofília, a sátánizmus, a drogfuttatás és a gyilkosság gigantikus hálójában. Ez most a Szuezi-csatorna örökzöld műveletének eredményeként nyílik meg, amelyen keresztül  eddig 8000 gyermeket és felnőttet szabadítottak fel .

  Az Archon vérvonal beteg és erkölcstelen világát Elitnek hívják, miközben időközben felismerik. A bolygót maguk akarják birtokolni, az emberi faj belülről kifelé történő selejtezésével és módosításával, kényszerű oltással, amint ez most történik.

  Karl Marx, 1818 - 1883, a marxizmus atyja az elit által ellenőrzött pénzügyi körök nevében írt, „Das Kapital” című könyve világítja meg a világ teljes irányításának alaptervét. Az alábbiakban felsoroljuk a legfontosabb pontokat, amelyek lehetővé teszik az olvasók számára, hogy megállapítsák, milyen messzire jutottak, az emberiség felett gyakorolt ​​kontrolljukkal;

  • hamis elvekkel rontják meg az ifjúságot

  • tönkreteszik a családokat

  • saját gonoszságaik révén uralják az embereket

  • megszentségtelenítik a művészetet és becsmérlik az irodalmat

  • tönkreteszik a vallás tiszteletét

  • belevonják a papokat botrányos történetekbe

  • korlátlan luxust és őrült divatot vezetnek be

  • elvetik a bizalmatlanságot a társadalmi osztályok között

  • mérgezik a munkáltatói és alkalmazotti kapcsolatokat

  • uszítják az embereket a gazdagok ellen

  • tönkreteszik a mezőgazdaságot az iparosítás révén

  • bérek emelnek a munkavállalók előnye nélkül, infláció révén

  • ellenségeskedést szítanak a népek között

  • műveletlen kormányokat használnak fel

  • zsarolják a megbukott kormánytisztviselőket

  • gazdagságot elnyelő monopóliumokat hoznak létre. Mint Shell, Nestle, Heinz stb.

  • felkészítenek a világ csődjére a most bekövetkező gazdasági válságok révén

  • tömegeket koncentrálnak a népszerű szórakoztatásokra, popkoncertekre

  • a Coviddal folytatott mérgező oltásokkal károsíthatják az emberek egészségét.

  Sétáló biológiai időzített bombák körülöttünk

  Azok az emberek, akik elég tudatlanok ahhoz, hogy kísérleti oltást kapjanak, amely felgyorsítja a nagyon fertőző szuper törzsek termelését saját testükben, biológiai időzített bombákként járnak  és veszélyt jelentenek a társadalomra. ( Természetes hírek )

  A globalisták ezt szándékosan teszik, összhangban a globális tömeges irtás céljaival. A legveszélyesebb és legfertőzőbb embereknek „oltási-útlevelet” adnak, hogy szabadon barangolhassanak a társadalomban, szuper törzsvírusukat messzire terjesztve.

  A  legbiztonságosabbak  azok, akiknek erős természetes immunrendszere van, és már felépítettek antitesteket a koronavírus ellen, orvosi beavatkozás nélkül. Ezt a legtöbb ember könnyen meg tudja valósítani egészséges táplálkozás, végül D-vitamin, valamint cink, magnézium és szelén ásványi anyagok, nyugodt alvás, valamint a mérgező ételek és gyógyszerek elkerülése révén. A természetes gyógynövények sokkal jobbak, biztonságosabbak és megbízhatóbbak a betegségek gyógyítására.

  Röviden: az oltottak a legveszélyesebbek a társadalomra, és valószínűleg szuper törzsekkel fertőznek meg másokat, amelyek már úgy tűnik, hogy teljes immunitással rendelkeznek a meglévő oltásokkal szemben, más szóval a meglévő oltások nagyrészt elavultak, újakat igényelnek stb. egy egészséges emberi immunrendszer képes kezelni a gyors mutációkat és néhány óra alatt legyőzni őket, nem pedig oltani.

  A vakcina valódi orvosi célja  a kevésbé halálos törzsek kiirtása és a vírus adaptációs nyomásának biztosítása, amely felgyorsítja a halálosabb törzsek létrejöttét. Röviden: ez az emberiség teljes világuralmának és pusztításának utolsó szakasza, más szóval civilizációnk és emberi fajunk vége.

  Mindez terv szerint volt. Tudták, hogy nem tudják megtervezni a tökéletes fegyvert a laboratóriumban ... gyalogos laboratóriumi kísérletekként munkába kell állítaniuk az embereket. És pontosan ezt éri el az oltás. Ha bárkinek zárlatokra, karanténra és álarcokra lenne szükség, akkor azt be kell oltani!

  Más szavakkal: Az oltottak a legveszélyesebbek a közelében! Bárki, aki túl akarja élni a gyilkos „szuper törzs” hullámát, amely most mutálódik az oltottak testében, be kell látnia, hogy az oltottaktól való távolmaradás életkérdés  lehet.

  Ismét az oltottak a legveszélyesebbek, ezért kapják a legtöbb hozzáférést a társadalomhoz. Saját önzésükben és tudományos tudatlanságukban ezek az önkéntes biofegyverek önkéntesen segítenek az emberiség ellen elkövetett legnagyobb bűncselekmény elkövetésében: Globális pestis, decentralizált, felgyorsított, adaptív genetikai alakítás révén, amely több millió készséges önkéntesre támaszkodik mutációs laboratóriumként. Ennek az emberi témákon végzett globális orvosi kísérletnek a mértéke az egész náci rendszert megszégyeníti.

  Amikor eljön a következő halálhullám, az MSM  az oltatlanokat okolja, annak ellenére, hogy a be nem oltottakat fokozatosan nem engedik sehova. Az oltottak fogják megölni önmagukat és másokat, ők egy „oltótt öngyilkos kultusz ” részei . További információ  itt

  Eszembe jutott; Legutóbb tömegesen oltották be az embereket; 500 000 000 ember halt meg a tervezett spanyol influenza során, 1918-ban. Mivel az oltottak biológiai időzített bombákként járnak, és veszélyt jelentenek  a társadalomra.

  A PCR-teszt Covid-tamponnal fertőz

  A PCR-tesztek Covid-tamponnal fertőznek, és a vakcina egy mRNS-váltó, amelyet alapvetően a mesterséges intelligencia végrehajtására terveztek. Nézze meg ezt a rendkívül informatív videót  az oltásról, és alakítsa ki saját véleményét ezekről a veszélyes oltóanyagokról, amelyek képesek kipusztítani az emberiséget az elkövetkező években. Mint Atlantisz és Lemuria civilizációjával történt több mint félmillió évvel ezelőtt. Ha a tömeg most nem ébred fel, akkor a civilizációnkat is kiirtják.

  Csak a tömeges ébredés állíthatja meg ezeket a bűnözőket, akik valós időben pusztítanak minket. Nyisd ki a szemed és küzdj az életedért!

  Kövess minket Facebookon!

  Egyedi látogatók

  MaMa861
  TegnapTegnap7998
  E-hétenE-héten38318
  E-hónapbanE-hónapban118735

  Időjós

  -1.11°C

  Budapest, Hungary

  Vasárnap
  2.78°C / 10.56°C
  Hétfő
  5°C / 11.11°C

  Névnap

  2021. április 17. szombat
  Rudolf, Kiara

  Holnap
  Andrea, Ilma
  napja lesz.

  Fel
  Chat megnyitása
  1
  Helló! Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk. Kérjük, nyomja meg a Start gombot, hogy segíthessünk :)

  Start

  Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
  GDPR letöltés | GDPR rendelet